Rabu, 08 September 2010

๑۩๑ Mohon Maaf Lahir & Bathin 1431 H ๑۩๑

Katur Dumatheng Sederek & Rencang rencang:

Rinenggo suminaring suryo dinten Fithri, Cinondro resik ing wardoyo.

“ Sugeng Mangayubagyo ‘Aidul Fithri “

Nyuwun Agunging samudro Pangaksami sedoyo kalepatan,

Minal ‘Aidin wal Faaizin, Mugi mugi kitho tansah winengku ing karahayon.

Gesang Pikantuk Ridlo Allah Subhanahu wa Ta’alaa, Amiii .. n

1 Syawal 1431 H - Mohon Maaf Lahir & Bathin

(Abae Robieth)

POPULER DI BACA

Ahbaabul Musthofa Purwodadi