Kamis, 24 Mei 2012

SYI'IR PADANG BULAN - HABIB M. LUTHFI BIN YAHYA

“ SYI'IR PADANG BULAN ”
Oleh: Maulanaa AlHabib Muhammad Luthfi bin Yahya


اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

 [Allohumma Sholli wa Sallim 'alaa sayyidinaa wa maulanaa Muhammadin] 2X
['Adada maa fii 'ilmillahi Sholatan daaimatan bidawaami mulkillaahi] 2X

[Padang bulan, padange koyo rino.
Rembulane sing ngawe-awe] 2X
Ngelengake, ojo turu sore.
[E... Kene tak critani, kanggo sebo mengko sore] 2X

[Lamun wong tuwo, Lamun wong tuwo keliru mimpine
Ngalamat bakal, Ngalamat bakal getun mburine] 2X
Wong tuwo loro, kundur ing ngarso pengeran
[Anak putune, rame rame rebutan warisan] 2X

[Wong tuwa loro, ing njero kubur anyandang susah
Sebab mirsani, putera puterine ora ngibadah (dho pecah belah)] 2X
Kang den arep-arep, yoiku turune rahmat
[Jebul kang teka - Jebul kang teka, nambahi fitnah] 2X

[Iki dino, ojo lali lungo ngaji
Takon marang, Kyai Guru kang pinuji] 2X
Enggal siro, ora gampang kebujuk syetan
[Insya Alloh, kito menang lan kabegjan] 2X

[Jaman kepungkur, ono jaman jaman buntutan
Esuk-esuk, rame rame luru ramalan] 2X
Gambar kucing, dikira gambar macan
[Bengi diputer - bengi diputer, metu wong edan] 2X

[Kurang puas kurang puas, luru ramalan
Wong ora waras wong ora waras, dadi takonan] 2X
Kang ditakoni, ngguyu cekaka’an
[Jebul kang takon - jebul kang takon, wis ketularan] 2x

اللّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا وَمَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ
عَدَدَ مَا فِي عِلْمِ اللهِ صَلاَةً دَائِمَةً بِدَوَامِ مُلْكِ اللهِ

VIDEO SYI'IR "PADANG BULAN" 
BERSAMA HABIB LUTHFI BIN YAHYA




 ***
Untuk Audio MP3 bisa antum dengarkan lewat Player di bawah ini, 
Yang dilantunkan Oleh Jama'ah "Ahbaabul Musthofa" bersama Beliau Habib Syekh AA.
saat acara Pengajian Rutin Malam Kamisan di Ndalem Beliau.
Markas Besar Majelis "AHBAABUL MUSTHOFA" Solo.
 
 Rakse ... Ajiiib Abisss Pokok'e.






MAU DOWNLOAD ??? 

NIH... LINK FILE MP3 NYA, DIBAWAH INI:


DOWNLOAD
 
Semoga Bermanfa'at 
 
** SHOLLU 'ALAN NABI MUHAMMAD **
 

POPULER DI BACA

Ahbaabul Musthofa Purwodadi